archive

Terepgyakorlaton a Dunaújvárosi Főiskola hallgatói

2012. október 18.

Stratégiai együttműködés Baracs Önkormányzatával

A Dunaújvárosi Főiskola a minőségi elméleti oktatás mellett továbbra is nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati ismeretek elsajátítására. Rugalmas működésünk, innovációs készségünk és az infrastruktúránk adta egyedi lehetőségek kombinációjával a nálunk végzett diplomás hallgatók az országban szinte egyedülálló szakmai gyakorlati tudással felvértezve, alkuképes pozícióból indulhatnak el a munkaerőpiacon.

DSCF9578_w
Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási rektorhelyettes és Várai Róbert Baracs polgármestere

A műszaki mellett most a kommunikáció és médiatudomány területén is előremutató magatartást tanúsítunk. Elérhetővé tesszük hallgatóinknak, hogy bővítsék ismereteiket, értékes gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek!

 

Ezért kötöttünk stratégiai együttműködési megállapodást Baracs Önkormányzatával. Megállapodásunk célja, hogy szakmai gyakorlat keretében oktatóink és hallgatóink bevonásával segítséget nyújtsunk az önkormányzatnak a területén működő vállalkozások és civil szervezetek tevékenységéhez.

Jelen megállapodás első lépéseként a Baracsi Média Egyesület gyakorlati helyet biztosít a televíziós műfaj iránt érdeklődő hallgatóink számára, akik ezentúl főiskolánk A-épületében levő kommunikációs stúdióján kívül, heti rendszerességű terepgyakorlaton szerezhetnek valódi gyakorlati tudást!

Hírarchívum

Eseménynaptár