archive

Gigászi csaták - és második hely
2005. december 18.
Bár remekül küzdött, nem sikerült másodszor is megvédenie első helyét női vízlabdázóinknak a négynapos Elco Kupán: a fináléban a nagy rivális Domino BHSE együttese két góllal legyőzte Mihók Attila dicséretesen harcoló tanítványait.
Kiszenvedett siker
2005. december 15.
Bár csak egy negyedet nyert meg, mégis győzelemmel kezdte szereplését az ELCO Kupán a DF-Elco vízilabda-csapata. Mihók Attila gárdája a görög Glyfadát múlta fölül - a harmadik negyedben bemutatott parádéval.
Fősulis szilveszter
2005. december 14.

Bulizz velünk, köszöntsük együtt a vészesen közeledő új évet a Vészbejáratban! Belépők elővételben, korlátozott számban  ezer forintért a HÖK irodán kaphatók.

Ma kezdődik
2005. december 14.
Ma este 6-tól szombat estig tart az ELCO-kupa Kanada és Hollandia válogattjával, valamint a két legjobb görög csapat és az új rivális Domino BHSE Honvéd ellen.
Miklós megjött és megjavítja a MAKACS szervert
2005. december 08.

A jó Mikulás a hét végén kísérletet tesz a beteg hallgatói levelező szerver megjavítására. Emiatt kisebb kiesések várhatók, de levelek nem vesznek el, erre odafigyel a pirossapkás. 

 

Hankook Tire a DF-en
2005. december 07.


Tájékozódó látogatást tett ma délután a Dunaújvárosban 500 milló eurós beruházással gumiabroncs gyárat építő dél-koreai mamutvállalat. A 2007-re felépülő háromezer főt foglalkoztató üzemnek 170 mérnökre lesz szüksége.

MRFK
2005. december 07.
A Műszaki Rektori - Főigazgatói Kollégium házigazdája volt ma a DF. A Dunaújvárosi Főiskola fejlesztései mellett az épülő Duna-hidat is megcsodálták.
Állás a DF-en
2005. december 07.
A Dunaújvárosi Főiskola álláshirdetést tesz közzé főportai recepciós feladatok ellátására.
A magyar szókincs eredete
2005. december 07.
A PKSZK szervezésében a magyar szókincs eredete címmel tart nyilvános előadás-sorozatot dr. Gyarmati  Imre főiskolai tanár dec. 8-án és 14-én este 6 órától a Déri János Médiacentrumban.
Itthon is vereség
2005. december 05.
Négygólos vereséget szenvedett a bajnokság csúcsrangadóján a DF-Elco női vízilabda-csapata. A pontvadászat középszakaszában együttesünk csak az első negyedben tudta tartani a Dominót - aztán győzött a jobb.
Nyílt nap
2005. december 05.
Mint mindig: zsúfolásig telt nagyelőadóban a bevált recept szerint hallhatták az intézmény tájékoztatóját délelőtt a nyílt nap résztvevői. És ez még csak a kezdet.
 
Bennünket is megtalálsz
2005. december 01.


Ha nem tudsz eljönni a nyílt napunkra Dunaújvárosba dec. 5-én és jan. 9-én illetve jan. 16-án Paksra, akkor látogasd meg standunkat a hétvégén, az F132-est a BNV-n. Minden kérdésedre választ adunk.

Síkölcsönzés
2005. december 01.
A DF sítáboraiban résztvevőknek ingyenes, a sporttámogatási és pártolói díjat fizetőknek magáncélra napi 400 HUF, külsősöknek 800, de heti kedvezmény is van!

Hírarchívum

Eseménynaptár