fejlec_uniduna_elj_tanulj Középeurópai Technológiai és Innovációs Közhasznú Kft.

CNAM kompetencia

2006. december 01.

A napokban kapják kézhez szakmérnök hallgatóink nemzetközi diplomájukat.

Kompetencia Prof. Pierre Zana úrralA napokban kapják kézhez minőségügyi szakmérnök hallgatóink nemzetközi diplomájukat.
A nemzetközileg elismert, párizsi székhelyű Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) intézmény megküldte 11 fő végzett szakmérnök hallgatónk számára a "Minőségügyi menedzsment" szakon szerzett kompetencia-bizonyítványát ("Certificate de Competence").
A bizonyítványt a képzésben részt vevő mérnökök és közgazdászok a 3 féléves minőségügyi szakirányú továbbképzésünk sikeres elvégzése alapján nyerték el. Mivel a DF ezen képzésének tananyaga lefedi a CNAM által akkreditált tananyagot, így kiadható a nemzetközi kompetencia bizonyítvány, amely tovább növeli a minőségirányítás területén egy jelentős karrier elérésének esélyét.
 
A CNAM francia felsőfokú állami intézmény, amely 1794 óta felnőttoktatással foglalkozik, amellett, hogy műszaki és tudományos téren kutatási és információs feladatokat is ellát.
A kompetencia szó jelentése: illetékesség, jártasság, szakavatottság, szakmai hozzáértés. A mai korszerű képzési formák és módszerek nem csupán tudást, hanem a tudás gyakorlati alkalmazását, vagyis kompetenciát kívánnak adni hallgatóiknak.

Hírarchívum

Eseménynaptár