fejlec_uniduna_elj_tanulj Középeurópai Technológiai és Innovációs Közhasznú Kft.

helyi.érték(ek)
2007. augusztus 31.

Námbörván partnerünket, a DO-t - korábban az Index, nemrég a hvg.hu voksainak
nyertesét -, kategórialegjobbként interjúvolta meg a kiíró. (Sajthibájukat javítjuk: főszerkesztő Nyulasi Zsolt, a mi tanárunk b. neve.) A győztesek nyílt válaszaiból felsejlik a goldenlokálwebpage-ek való világa: helyek, értékek, netélet - ki-mit-tud-ma.

Ligetzáró-évadnyitó piknik
2007. augusztus 30.
A zenepavilonban többek között két blues-zenész, Paul Batto Jr. és Ripoff Raskolnikov ad randevút egymásnak és a közönségnek, majd a DO ZiZZ-rovatában már méltatott Gyöngyvér zenekar, sőt a Viadana Kamarakórus és Carlo Goldoni Chioggiai csetepaté című komédiája is előrevetíti a BKMH évadkínálatát 31-én a szabadtéri színpadon, eső esetén a színházteremben.
Gyerünkamozibabe!
2007. augusztus 30.

A Moziünnep akcióhoz csatlakozva mától vasárnapig öt filmet láthatnak extra kedvezménnyel a DMC-ben a gyöngyvászon barátai.

START! Tárgyfelvétel!
2007. augusztus 28.
A korábban remélttel ellentétben, az 1. évesek beiratkozása miatt az őszi félév tantárgyai csak 29-én, szerdán 9 órától vehetők fel a Neptunban. Előtte azonban ellenőrizd, hogy van-e jogod rá! Segítség itt:
Minőségi bronz a DF-nek
2007. augusztus 28.

A Felsőoktatási Minőségi Díjra 72 felsőoktatási intézmény közül mindössze 8 intézmény és 9 szervezeti egység pályázott. Közülük is csak 7 aspiráns – köztük a DF – részesült elismerésben. Köszönet érte valamennyi munkatársunknak!

Költözik a Gépészeti Intézet
2007. augusztus 28.
Gépészeti Intézet: anno?Reménykedve (a tavasz óta várt egyetlen aláírásra várva) a campus-fejlesztés 3. ütemének megkezdésében, a Gépészeti Intézet szept. 3-ától ideiglenesen a Főépület tetőterébe költözik. A lebontásra kerülő épület helyére a várva-várt DF Szabadidő és Fitness Centrum épül majd fel, reméljük.
 
Roham előtt
2007. augusztus 27.

Beiratkozás, tárgyfelvétel, és a felvételi időszak utolsó utáni köre - már csak diplomásoknak: a szorgalmi időszak előtt turbóra kapcsolt a gépezet a főiskolán.

Az aranymetszés művészete
2007. augusztus 27.

Fotó: Dunaújváros OnlineA reáltudományos konferencia díszvendége, dr. Rózsa Pál remek előadást tarott szombaton a DF-en. Bevezetés az aranymetszés titkaiba, plusz egy kis kultúrtörténet.

Erasmus pályázat
2007. augusztus 25.

Az Erasmus Kollégium pályázatot hirdet tanulmányaik mellett tudományos munkát végző, kiemelkedően tehetséges hallgatók számára. Jelentkezés szeptember közepéig!

ZéHá: többmintvizsga!
2007. augusztus 23.

A ZéHá független diákújság gólyaszámába aug. 30-ig várjuk a leendő elsősök próbálkozásait. Cikk, fotó, grafika, bármi amivel máris kitűnhetsz! Mail to: diaklap@zeha.hu – nem csak KoMédiásoknak!

FMFSzOK31
2007. augusztus 22.

Kódfejtés: nyári szünetben ülnek össze a Felsőoktatási Matematika-, Fizika-, és Számítástechnika Oktatók. Konferenciájukat XXXI. alkalommal aug. 23-25. között nálunk tartják.

Vokshumana
2007. augusztus 15.

Dunaújvárosi szervezet is bekapcsolódott abba a webes aláírásgyűjtési akcióba, amelynek célja a fogyatékkal élő embereket érintő szabályozások EU-s egységesítése. Voks itt!

Türelmüket kérjük!
2007. augusztus 14.

Informatikai rendszerünk karbantartási munkálatai és a WiFi elérés bővítése miatt aug. 15-19. között részlegesen szünetelni fog hálózatunk néhány szolgáltatása, így olykor internetkapcsolatunk is. Megértésüket köszönjük.

Pótfelvételi csúcsközelség
2007. augusztus 14.

Tavaly 189-en, az elmúlt kéthétben viszont 330-an adták be pótfelvételi jelentkezésüket a DF-re.

Last minute!
2007. augusztus 10.

A  pótfelvételi jelentkezési lapokat hétfőn (13-án) délután 3 óráig lehet még személyesen beadni a felvételi irodán. Már csak ötven államilag támogatott helyre lehet jelentkezni.

Pótfelvételizők!
2007. augusztus 10.

Ne csússzatok le semmiről! Készüljetek, mert progamjaitok, feladataitok kissé összesűrűsödnek, amennyiben a sikeres felvételiről szóló levelünket kézhez kapjátok. 

Golden DO!
2007. augusztus 07.
Honlapunk námbörván partenere a Dunaújváros Online nem csak a mi életünket aranyozza be. Kategóriagyőztes lett a DO a hvg.hu Golden Blokk helyi.érték versenyén!
Miért FSZ?
2007. augusztus 07.

A pótfelvételi eljárásban még 100 államilag támogatott férőhelyünk van a kétéves, felsőfokú szakképzési szakjainkon! Miért érdemes felsőfokú szakképzési szakra jelentkezni?

EFORT
2007. augusztus 07.
Rögbis gólyatábor! azaz Egyetemisták-Főiskolások Országos Rögbis Találkozója aug. 18-19. Gárdony, Sport Beach.
Hát én immár MIT VÁLASSZAK?
2007. augusztus 06.

Pótfelvételire meghirdetett képzési választékunk – felhasználóbarát formában.

Szakkolik! Pályáztatok?
2007. augusztus 05.

Felkelni a babérokról/ gyékényekről! Az oktatási tárca aug. 10-éig benyújtható pályázatán szakmai programokra, kisebb infrastrukturális beruházásokra, informatikai fejlesztésekre és egyéb működési kiadásokra fél- és 4 millió közötti összeget nyerhettek el!

Diákhitel?
2007. augusztus 05.
Nem változtak a felvehető hitelösszegek, ugyanannyi maradt a kamat.
Diákigazolvány?
2007. augusztus 05.

Igényelted? Befizetted? Határidők, kedvezmények, elfogadóhelyek...

Lélek-szilánkok
2007. augusztus 05.

Módosult a ZéHá Független Diáklap és az iNStaNt Kulturális Alapítvány által mehirdetett Lélek-szilánkok irodalmi pályázat, sőt illusztrátorok jelentkezését is várják! Vers, novella és publicisztika kategóriákban szept. 15-éig lehet még pályamunkákat küldeni.

Jogorvoslati kérelem
2007. július 27.

Ha kifogásolod a felvételi döntést, úgy érzed, hogy van miért fellebezned, akkor aug. 10-éig nyújtsd be jogorvoslati kérelmedet!

Hírarchívum

Eseménynaptár