fejlec_uniduna_elj_tanulj Középeurópai Technológiai és Innovációs Közhasznú Kft.

Elhunyt dr. Gábor Bertalan
2007. november 30.
Főiskolánk egykori főigazgatója ma éjszaka örökre eltávozott közülünk.
Győzelemre éhesen
2007. november 30.

Továbbra is képtelen a győzelemre a DFDSE férfi kosárlabda csapata. A csapat jelenleg 0-6-tal áll.

KiBEKkelik
2007. november 28.

Pólós lányaink péntektől már nem a bajnokságban, hanem a nemzetközi kupasorozatban lesznek érdekeltek:  a dunaújvárosi BEK-selejtezőből tovább kell jutni csapatunknak!

Mérnökvadászat
2007. november 28.
A műszaki végzettségűek, jellemzően a gépészmérnökök, minőségbiztosítási szakirányt végzettek és az informatikusok iránt a legnagyobb a munkaerőpiaci kereslet a DF új "A" épületében tegnap rendezett őszi Karriernap tapasztalatai alapján. Csokiszökőkút a DO-n.
DUF-Vodafone Gólyabál
2007. november 27.

Idén sem marad el a helyi szárnycsattogtatás, persze kiadós kelepeléssel súlyosbítva: az idei bálsorozat új főszponzorral jelentkezik, ugyanakkor a DF Gólyabálja ismét megfelelőnek kínálkozik egy kiadós péntek esti bulihoz.

TDK-eremények
2007. november 27.
A Magyar Tudomány Hetének aktív hallgatói résztvevőit, a TDK-sokat köszöntötte a DF Tudományos Diákköri Tanácsának elnöke, Dr. Gyarmati Imre tanár úr. Tizenegy pályamunkát jelöltek OTDK megmérettetésre.
Ideköltözött a LEN
2007. november 26.

Az Európai Úszó Liga Oktatási Központjában, a DF-en, pénteken a nemzetközi játékvezető iskola tanévnyitója után megkezdődött a képzés.

Kedd: KarrierNap
2007. november 25.
A csokiszökőkútból való mártogatás is ingyenes, sőt végzősöknek "erősen ajánlott", de minden érdeklődőt várunk nov. 27-én az A-épületben!
 
Sikeres sportközgyűlés
2007. november 22.

A HÖK kulturális és sportfelelőse is a kétezer fős DF Diák SportEgyesület elnökségi tagja lesz,  és a tagdíj emelés is egyhangúlag megszavazva.

BEK selejtező
2007. november 22.

Félbeszakadt meccs
2007. november 22.
Nyolc-hármas dunaújvárosi vezetésnél véget vetett a kínai válogatott szövetségi kapitánya a DF-Elco elleni edzőmérkőzésnek. A vendégek szakvezetője szerint túl keményen játszottak lányaiink, s ezért szakította félbe az egyébként is rendhagyó találkozót.
Morgan Stanley
2007. november 22.

Képzési lehetőség motivált informatikusoknak.

Mágia a hálón
2007. november 22.
Már nem csak a Startrek-ben láthatjuk azt a mutatványt, hogy a virtuális partnerünk 3dimenziós alakjában jelenik meg mellettünk.
Innováció, M8
2007. november 22.

Egy sikeres Tudomány Hete programzáró tanácskozás és egy ereje teljében is harmatos eredményeket felmutató lobbi összetartása a folytatás reményében...

Na ki lesz?
2007. november 21.
2007 legjobb szakmai diákújságírója? A British Council és a DUE pályázata diákújságíróknak. (Már elérhető linkkel, mindenkitől bocsi - a szerk.)
Gyermekmentő médiakonferencia
2007. november 21.
A média hatása a gyermekekre és fiatalokra címmel rendezi meg dec. 3-5 között Balatonalmádiban IV. Nemzetközi Médiakonferenciáját a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és az ORTT. A részvétel ingyenes.
 
Hengerelt a Vasöntöde
2007. november 21.
Vereséggel kezdte a szezont a DFDSE férfi kosárlabdacsapata.
Műsorcsereportál
2007. november 21.

Az internet alapú műsor csere-bere lesz a PKSZK mai programja 17 órától a 33-as koli 701-ben. Előadó: Fábián Zoltán ügyvezető igazgató, Audmax Broadcast.

Cameraman? Editor?
2007. november 20.

DFTV LiveHa álmaidban már te szeretnél lenni a világ legjobb operatőre, vagy vágója, akkor nov. 27-én, kedden 18 órára gyere a DF tv-stúdiójába!

Politika és média
2007. november 20.

Pénteken  a II. Országos Politikai Kommunikációs Konferenciára várja a DF-es érdeklődőket is a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kara. A részvétel ingyenes.

MEFS sikerek
2007. november 20.

Molnár Ferenc, a DF TeSi vezetője (is)A Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség hallgatóinkat díjazta, Molnár Ferenc tanár urat pedig elnökségi taggá választották. Dobogós sportélet tradícionálisan a DF-en.

Média, kultúra, társadalom
2007. november 19.

Kötetbemutató eseménnyel is színesedett a Magyar Tudomány Hete a DF-en: prof. Jostein Gripsrud norvég tudós Médiakultúra, médiatársadalom című könyvének magyarországi megjelenése apropóján a mű fordítói, dr. Kunszenti Ágnes és Kovács katáng Ferenc mutatta be a szakkönyvet.

TESI-fórum, közgyűlés
2007. november 16.

A DF Diák SportEgyesület szerdán, nov. 21-én, 14 órától tartja éves közgyűlését, amelyre a határozatképesség érdekében 1 óra tesi igazolásával motiválja részvételre sporttámogatási díjat befizető tagjait a DFDSE.

Gólyabál
2007. november 16.

A gólyák máris átvehetik a november 30-ára szóló ingyenes belépőjegyüket az HÖK-irodán, a tollasabbak 1500 HUF-ért az RSZB-ben.

Újváros: jövőképkeresés
2007. november 16.

A DF innovációs konferenciáján a Városstratégiai Tervet is ismertették az előadók. A szakemberek szerint a lehetőség adott a fejlődésre, kérdés, élünk-e a kínálkozó lehetőségekkel.

Euro Effie?
2007. november 15.

Még a hónap végéig nevezhetnek azok a diákcsapatok, akik egy nemzetközi reklámversenyben szeretnének részt venni. Az Ad Venture páneurópai diákverseny lehetőséget nyújt a részt vevő hallgatóknak, hogy bepillanthassanak a reklámszakma kulisszái mögé.

Átvehetők a laptopok
2007. november 15.

IllusztrációA jogos tulajdonosok mától a könyvtárban vehetik át a kiérdemelt notebook-jukat.

Egy újabb Marshall-segély
2007. november 15.

Plenáris üléssel folytatódott a Tudomány hete, középpontban a Közép-dunántúli régió és Dunaújváros fejlődési lehetőségeivel.

Tudásmorzsák kedden
2007. november 14.

Újabb világcég, a Bosch tartott szakmai napot és gyakornoki tájékoztatót a főiskolán, emellett könyvbemutató és Kerpely Antal-emlékkiálítás várta az érdeklődőket.

Hét nap a tudománnyal
2007. november 13.

A luxus sportautótól a digitalizált szárnyas oltárig terjedt az első nap kínálata.

Regionális megmérettetés
2007. november 12.

A DF első alkalommal pályázik a Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díjra. Régiós kihívás az első lépés a nemzeti kiválóság-díjhoz vezető úton, a már Felsőoktatási Minőség-díjas intézményben.

Distant Starlight
2007. november 11.

Nem utazott hiába a németországi Mittweidába az újvárosi különítmény. Béres Gergőt, a DF hallgatóját is díjazták a Swan Lake filmes pályázat eredményhirdetésén.

Szedjük össze!
2007. november 11.

Egy magánkezdeményezés. de nem magánakció a tisztább környezetért. Palacsintázás november 19-én, hétfőn.

Jön-e másik hajó?
2007. november 11.

A DF volt főigazgatója, ma természettudományi és környezetvédelmi tanszékének vezetője, dr. Kiss Endre huszonegyszer járt Japánban: konkrét élményei vannak a távol-keleti kutatóbázisokról. A magyar tudomány most zajló hónapja alkalmából talán nem haszontalan őt erről kérdezni.

Mozizz velünk!
2007. november 11.

A korábban meghirdetettel ellentétben, már november 12-én, hétfőn este 10-től nálunk is Megy a gőzös!

Hozd haza a kreditpontjaidat!
2007. november 11.

Gondoltál már arra, hogy milyen lehet az élet pl. északon? Már csak november 12-ig jelentkezhetsz az Erasmus programra, és irány Német-, vagy Finnország!

Focimaraton
2007. november 09.

A monstre akció ezúttal is nagy sikert aratott. Korhelysport a DO-n.

Karrier programözön
2007. november 07.
Három napig nincs megállás! AUDI SzakmaiNap nov. 12-én, BOSCH termékbemutató nov. 12-14 között és SzakmaiNap 13-án, BME állásbörze - látogatás különbusszal 14-én a KarrierIroda szervezésében. Jelentkezz mielőbb, ezért:
II. "Laci Bácsi" Maratoni Emlékfoci
2007. november 05.

Legendás hírű, egykori főigazgatónk emlékére, a 24 órás emlékfoci labdája szerda déltől ismét gurul a tornateremben.

Kalandra és utazásra vágysz?
2007. november 04.

Pakolni ráérsz, de jelentkezned most kell az IAESTE-seknél!

18 éven aluliak is letölthetik!
2007. november 02.

Aktuális, képileg is felturbózott változatban élvezhető már a nagy DUF 3.0 - jófejeknek.

Norvég szemmel
2007. október 30.
Az Oslói Egyetem és a DF tanára, Kovács Ferenc, valamint a fordítás oroszlánrészét vállaló Kunszenti Ágnes a Magyar Tudomány Hete nemzetközi tudományos konferenciasorozat keretében nov. 13-án, kedden 16.30-as kezdettel a DFTV Stúdióban mutatja be Jostein Gripsrud: Médiakultúra, médiatársadalom című magyar nyelvű szakkönyvét.
LEN - LEC
2007. július 22.

Az Európai Úszó Liga (LEN) Oktatási Központja lett a DF.

Hírarchívum

Eseménynaptár