archive

Toppon a Rádió 24

2009. április 09.
Dunaújváros és a térség első számú kereskedelmi rádiójává lépett elő a főiskola kereskedelmi rádiója.
Dunaújváros és a térség első számú kereskedelmi rádiójává lépett elő a főiskola kereskedelmi rádiója, a Rádió 24 - áll egy nemgiben elkészített felmérés értékelőjében.

Vélhetően a főiskola egyre szélesebb ismertségének és elismertségének, valamint a Rádió 24 fiatalos, könnyen fogyasztható műsorstruktúrájának is köszönhető, hogy egyre többen tekernek az FM 102,9-es frekvenciára, így a főiskola kereskedelmi rádiója a helyi adók vonatkozásában elérte, sőt minimális mértékben meghaladta az eddigi piacvezető EL-DO Rádiót.
A rádiót üzemeltető Pentafon Kft. ez év februárjában rendelte meg a Splendid Art Bt-től Dunaújváros területén a rádiók hallgatottsági felmérését. Az 500, véletlenszerűen kiválasztott 15 évesnél idősebb járókelőn végzett vizsgálat legfőbb célja az volt, hogy olyan adatokat szolgáltasson a dunaújvárosi rádiós piacról, amelyek általánosan elfogadott, hiteles forrásként állnak a médiatervezésre felhasználni kívánó reklámügynökségek és hirdető ügyfelek rendelkezésére.

A vizsgálat üzleti célú megállapításain túl érdekes adatok születtek a rádióhallgatók kor, nem, iskolai végzettség és foglalkozási összetételéről illetve médiafogyasztási szokásaikról is.

A vizsgálat eredményeiből készült prezentáció itt letölthető!


Hírarchívum

Eseménynaptár