fejlec_uniduna_elj_tanulj Középeurópai Technológiai és Innovációs Közhasznú Kft.

Jó Szerencsét!

2010. október 25.
Startol a selmecbányai diákhagyományokat őrző portál. Regisztráljatok!
 
Hosszas előkészületek, egyeztetés és adatgyűjtés után 2010. novemberében elindul Magyarország első és legnagyobb selmecbányai diákhagyományokat őrző portálja.
Kérem a hagyományőrzőket, töltsék ki az alábbi űrlapot és járuljanak hozzá eme példátlan, eddig soha nem látott országos összefogáshoz.
(Amennyiben Ön nem tagja a selmecbányai diákhagyományok őrzőinek, kérem NE töltse ki az űrlapot.)
https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&pli=1&formkey=dGNXb1V4WkdVQUlQa1liRF82Q21YeGc6MQ#gid=0 vagy itt http://goo.gl/rx6N

Miért vágtam bele a kezdeményezésbe? Mert sokat kaptam a hagyományőrző közösségtől és ebből szeretnék most visszaadni valamennyit. Így erősítve az országos kommunikációt a testvérintézmények között, frissen tartva a bALEKokítások és Tanszékek tudásanyagát, valamint, hogy jobban értesüljünk egymás szakestélyeiről, báljairól, kirándulásairól. A kezdeményezésben segítségemre vannak a soproni, miskolci, dunaújvárosi és székesfehérvári Valétaelnökök is. Így a Selmeci Szellem négy alappillére jegyében zárom soraim:
 
Önzetlen segítségnyújtás
Őszinte barátság
Szeretet
Tisztelet

A linkeket, kérem KÜLDJE TOVÁBB más hagyományőrző ismerősének is MSN-en, Skpye-on, iWiW-en, Facebook-on, e-mailben, hírlevélben és fórumokon vagy egyéb csatornákon! Köszönöm!

Jó Szerencsét!

Horváth Dávid a.: KaTtAnT

Hírarchívum

Eseménynaptár