archive

Családi nyílt nap a Dunaújvárosi Egyetemen

2017. január 30.

Légvár, kismotor, hegesztő szimulátor és quiz játékok. Csak néhány azon programok közül, melyekkel a Dunaújvárosi Egyetem Családi Nyílt Napján várták az érdeklődőket 2017. január 28-án, szombaton.

 

A hagyományosnak mondható Családi Nyílt Nap az egyetem beiskolázási kampányának szerves része. A program célja, hogy a felsőoktatási intézmény iránt érdeklődő fiatalok, családjukkal-hozzátartozóikkal együtt tartalmas délelőttöt töltsenek el a campuson, miközben kötetlen keretek között megismerkedhetnek az egyetem életével és a mindennapokkal.

 

IMG_4225

 

Az ünnepélyes megnyitón Dr. Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes hangsúlyozta, a Dunaújvárosi Egyetem egy olyan innovatív fejlődő intézmény, ahol a hallgató számít és ahol a hallgató a befektetett munkájáért cserébe piacképes diplomát szerezhet.

 

IMG_4256_copy

 

A rektorhelyettes köszöntője után Gauland Nikoletta és Zöllei Ádám hallgatók bemutatták az egyetemet, majd Balogh Bertalan beiskolázásért felelős munkatárs tartott felvételi tájékoztatót.

 

IMG_4249_copy

 

Az „A” épület aulájába kitelepültek az egyetem intézetei és duális képzési partnerei. Az oktatók és a szakemberek szívesen válaszoltak az érdeklődők kérdéseire. A programot végül campus-túra zárta.

 

IMG_4252_copy

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051