archive

Diplomaátadó a DUE-n!

2017. február 06.
Megtelt a Dunaújvárosi Egyetem sportcsarnoka az intézmény diplomaátadó ünnepségén 2017. február 4-én, szombaton. Záróvizsgát 212 hallgató tett, közülük 128 vehetett át oklevelet, 31 hallgató kiváló minősítéssel, 6 pedig kitüntetéssel végzett.

 

A diplomaátadón részt vett az egyetem elnöksége mellett dr. Dorkota Lajos a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke, Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere, dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő, dr. Simon László Fejér megye kormánymegbízottja, valamint az egyetem stratégiai partnerei és a velük együttműködő cégek vezetői.

 

_ZSE3705_eredmeny(Forrás: www.duol.hu)

A végzősöket dr. András István a Dunaújvárosi Egyetem rektora köszöntötte. Ezt követően a Collegium Musicum, majd a Pentelei Kurjantók adtak ünnepi műsort. Az ünnepi beszédet dr. Rajcsányi-Molnár Mónika a Dunaújvárosi Egyetem oktatási és általános rektorhelyettese tartotta. A magyar és külföldi diákok fogadalomtétele után, következett az esemény fénypontja a diplomák és záróvizsga igazolások átadása. Az okleveleket dr. András István rektor mellett az intézetek igazgatói adták át.

A diplomák kézhezvétele után, Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere köszönt el a végzősöktől. A polgármester szavait követően elismerések átadása következett. Rektori elismerő oklevelet vehetett át Dósáné Pap Györgyi, dr. Pázmán Judit, dr. Csányi Tamás és Sófalvi István.

Kancellári díszoklevélben részesült, Mihalovicsné Kollár Anita és Szabó József, valamint kancellári elismerő oklevelet vehetett át Majorné Angyal Erzsébet és Varjas István. A Tehetséggondozási Tanács díját Szigeti Viola, végzős műszaki menedzser hallgató kapta.

Az eVosoft Hungary Kft. kollégái 2016/2017 I. félévben programozási gyakorlatot tartottak az egyetemen. A gyakorlat során legeredményesebb három hallgatót: Mátrai Melinda mérnökinformatikus, Szeberényi Gergő gazdaságinformatikus és Szilágyi Karolina mérnökinformatikus hallgatót jutalmazták.

Az elmúlt években tanulmányaik ideje alatt a Hallgatói Önkormányzatban és a hallgatókért végzett közösségi munkájuk elismeréseként emléklapot adott át Kővári Dániel a Hallgatói Önkormányzat elnöke és dr. András István rektor.

Emléklapot vett át: Barna József mérnökinformatikus, Bajcsi László anyagmérnöki, Halasiné Németh Nóra Nikoletta műszaki menedzser, Hájas Zoltán anyagmérnöki, Kerner Áron gépészmérnöki, Marosi Kálmán Róbert gépészmérnöki, Markovics Viktória műszaki menedzser, Márki Margit műszaki menedzser és Szabó Nikolett műszaki menedzser hallgatók.

 

_ZSE3916_eredmeny

 (Forrás: www.duol.hu)

 

Az elismerések átadása után a végzettek nevében Kővári Dániel mérnökinformatikus szakon végzett hallgató búcsúzott a társaktól és az Alma Matertől.

A diplomaátadó ünnepséget a szakok himnuszai és a szózat zárta.

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051