archive

Jelöld a DUE-t első helyen: biztos bejutás, biztos elhelyezkedés! - Schrenk Dávid

2017. január 27.

A Dunaújvárosi Egyetem képzései magas színvonalúak és piacképes diplomához vezetnek. Jelölj bennünket első helyen, hogy biztosan ne maradj le!

Egy adott diploma értékét mindig annak piacképessége mutatja meg. Épp ezért a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit úgy alakította ki, hogy azok magas színvonalon, értékálló tudást biztosítsanak, folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazodva, így ma már duális képzésre is jelentkezhetsz. Erre legjobb példa a már végzett hallgatók visszajelzései:

 

16326701_1374577732587623_774386171_o

 

Schrenk Dávid: „A Dunaújvárosi Főiskolán műszaki menedzser szakon, logisztika szakirányon végeztem tanulmányaimat. A diplomám megszerzése után azonnal el tudtam helyezkedni, már a szakmai gyakorlati munkám alatt megkaptam a jelenlegi munkahelyem állásajánlatát.
Munkahelyemen jelenleg export és logisztika munkakörben dolgozom egy 250 főt foglalkoztató német tulajdonú cégnél. Munkám során, napi szinten használom azokat az elméleti és gyakorlati ismereteket, amelyeket a Dunaújvárosi Főiskolán sajátítottam el. Német anyacégünkkel és a német anyanyelvű kollégáimmal jól megértetem magam a mindennapi információcsere közben. Ebben a főiskolai német nyelvtanulás nagyon sokat segített. Logisztikai szempontból cégünk és kinti anyacégünk folyamatait jól át kell látnom. Ilyenkor nagy hasznát veszem annak, hogy a műszaki menedzser szakon megtanultunk, hogyan kell rendszer szinten gondolkodni, vállalati rendszereket elemezni, irányítani.

Hétfőtől- péntekig tartó napi 8 órás munkám mellett elindítottam egyéni vállalkozásomat, ahol főként grafikai tervezéssel foglalkozom. Egyéni vállalkozásomban jelenleg nagy hasznát veszem a projektmenedzsment tantárgyon tanultaknak, hiszen elnyertem egy nagy összegű TÁMOP-os pályázatot, amelyet saját magam menedzselek. Ezek mellett foglalkozom még családi borászatunkkal. Arra, hogy feladatimat jól össze tudjam hangolni, az időmet be tudjam osztani azt tanított meg, hogy a Főiskolán a napi tanulmányok mellett több tevékenységgel is foglalkozhattam (szakmai kollégium, TDK munkák, fotókör, konferenciák).

Összegezve szeretném megköszönni tanáraimnak a belém fektetett energiájukat, átadott tudásukat.”

 

Ne feledd! Jelentkezési határidő 2017. február 15. Dunaújvárosi Egyetem! Élj! Tanulj! Szórakozz!

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051