archive

Jelöld a DUE-t első helyen: biztos bejutás, biztos elhelyezkedés! - Orbán Klára

2017. január 30.

A Dunaújvárosi Egyetem képzései magas színvonalúak és piacképes diplomához vezetnek. Jelölj bennünket első helyen, hogy biztosan ne maradj le!

 

Egy adott diploma értékét mindig annak piacképessége mutatja meg. Épp ezért a Dunaújvárosi Egyetem képzéseit úgy alakította ki, hogy azok magas színvonalon, értékálló tudást biztosítsanak, folyamatosan a munkaerőpiac igényeihez igazodva, így ma már duális képzésre is jelentkezhetsz. Erre legjobb példa a már végzett hallgatók visszajelzései:

 

febr6nyiltnap

 

Orbán Klára: „2014 februárjában szereztem diplomám (Műszaki menedzser, logisztika szakirány) és az elmúlt egy évben a segítségével megváltoztattam az életem. Annak idején mikor jelentkeztem a főiskolára, nem titkolt célom volt, hogy az itt szerzett diplomával megpróbálok új munkahelyet keresni, boldogulni az életben. Szeptember óta logisztikai menedzserként dolgozom egy Budapest-közeli kis cégnél. A cég acélipari alapanyagok kereskedelmével foglalkozik, az én munkám pedig külföldi gyárakkal egyeztetve a Magyarországra irányuló szállítások megszervezése, papírozása, a helyi raktárban történő munka felügyelete, készletkezelés, tehát elég sokrétű. Teljesen más a gyakorlatban viszont látni a fogalmakat a tankönyvekből és sokszor gondolok vissza ezek kapcsán egy-egy vizsgára, tesztre. Külön jó, hogy sok tantárgyunk kitért acélipari ismeretekre, így az új munkahelyen nem volt teljesen ismeretlen a terület. Soha nem gondoltam volna, hogy a munkám során visszaköszönnek például a Gyártástechnológián szerzett ismeretek, de büszke vagyok rá, hogy ilyen átfogó képzésben vehettem részt. A szakmai előrehaladáson kívül elmondhatom, hogy sok (talán életre szóló) barátság köttetett meg az évek során, így mindig sok szeretettel gondolok a Főiskolára, nagyon szerettem itt tanulni!”

 

Ne feledd! Jelentkezési határidő 2017. február 15. Dunaújvárosi Egyetem! Élj! Tanulj! Szórakozz!

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051