archive

Jószolgálati farsang a Dunaújvárosi Egyetemen

2017. február 21.
Harmadik misszióként, jószolgálati tevékenység keretében, ismét a Dunaújvárosi Egyetem adott otthont a jószolgálati farsangnak. A rendezvényen a Jószolgálati Otthon Közalapítvány ellátottjai zenével és tánccal búcsúztatták a telet.

A nappali és bentlakásos ellátásban részesülő fogyatékkal élő fiatalok immár második alkalommal szervezték meg farsangjukat a Dunaújvárosi Egyetem „A” épületében. Kecskés Rózsa a Jószolgálati Otthon Közalapítvány igazgatója elmondta, intézményükben nincs elég hely ahhoz, hogy a kilencven fiatal közösen farsangoljon, így nagy segítség volt számukra, hogy a Dunaújvárosi Egyetem jószolgálati tevékenység keretében, rendelkezésükre bocsájtotta az „A” épületet.

 

IMG_4462

 

Kecskés Rózsa azt is elmondta, a rendezvényből szeretnének hagyományt teremteni. A zene és a tánc mellett meglepetés vendége is volt az idei jószolgálati farsangnak, Janó személyében, aki énekes és állandó önkéntesként dalokat adott elő a fiataloknak.

 

IMG_4473

 

A kétnapos farsang második napján az ellátottak a Jószolgálati Otthonban játékos vetélkedőkön vehetnek részt, illetve közösen farsangi fánkot is sütnek.

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051