archive

Könyvbörze az egyetemi könyvtárban.

2016. október 05.

Hagyományteremtő jelleggel óriási könyvbörzét tartanak a Dunaújvárosi Egyetem Könyvtár és Információs Központjában. A könyvvásárra minden érdeklődőt szeretettel várnak október 5. és 8. között.

Nyelvkönyvek, munkafüzetek, szótárak, hangkazetták, CD-k, valamint idegen nyelvű folyóiratok; több száz, nyelvtanuláshoz kiválóan hasznosítható kiadvány, már 100-150 forinttól megvásárolható.

 

IMG_0829

 

A könyvbörze ötlete a tavalyi tudományos héten született meg. Akkor a jegyzetbolt kínálatából szerveztek kiárusítást. A kezdeményezés annyira sikeres volt, hogy a szervezők úgy gondolták megpróbálkoznak a folytatással:

Idén amikor átnéztük a könyvtár állományát, rengeteg olyan könyvet találtunk, ami sok példányos, jó állapotú, de már elavult. Mielőtt leselejteznénk őket, azt gondoltuk börze keretén belül lehetőséget biztosítanunk a megvásárlásukra – mondta Nyitrai Erzsébet központvezető.

 

IMG_0832

 

A tervek szerint a mostani vásár után legközelebb az idei tudományos héten, 2016. november 7 és 10 között lesz újabb könyvbörze. Akkor, az állomány maradék részéből árusítanak ki könyveket és folyóiratokat.

 

Bővebb információk a börzéről és a könyvtárról, az alábbi linkeken:

 

http://konyvtar.duf.hu/

 

https://www.facebook.com/duekik/?fref=ts

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051