archive

Több mint háromezren kedvelik az egyetem Facebook oldalát

2016. november 25.

Meghaladta a háromezret azon Facebook felhasználók száma, akik kedvelik a Dunaújvárosi Egyetem közösségi média oldalát. Az elemzések szerint a felsőoktatási intézményről közzétett hírek hetente átlagosan húszezer emberhez jutnak el.

 

Hírek, információk és események, napi szinten. A Dunaújvárosi Egyetem közösségi média oldalának népszerűsége ugrásszerűen nőt a felhasználók körében az elmúlt időszakban. Az oldalt kedvelők és ezáltal folyamatosan nyomon követők száma, meghaladta a háromezer főt. A Facebook elemzése szerint a közzétett hírek így átlagosan húszezer emberhez jutnak el. Az oldalt működtető egyetemi kommunikációs központ vezetője Molnár Lenke elmondta, kiemelt feladat volt az egyetem közösségi médián belüli kommunikációjának erősítése, hiszen az eredmények is azt igazolják, hogy az egyetemi hírek és információk, a honlappal párhuzamosan, így érnek el leghatékonyabban a célközönséghez. Tervben van különböző játékok és aktivitások szervezése is, hogy ezt a számot tovább növeljék és viszonozzák a felhasználók bizalmát, mely nagyon megtisztelő, tette hozzá a kommunikációs központ vezetője.

 

 

k

 

A Dunaújvárosi Egyetem következő fontos programja a beiskolázási kampányhoz tartozó nyílt nap lesz 2016. december 12.-én. Az egyetem életét bemutató eseményre érdekes programokkal és egy igazi légi kuriózummal is várják majd az érdeklődőket. A részletek hamarosan a Facebook oldalon és a honlapon is megtalálhatóak lesznek.

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051