archive

Virágos Dunaújvárosért

2016. október 27.

A Dunaújvárosi Egyetem is beszállt a „Virágos Dunaújvárosért” elnevezésű versenybe, melynek díjátadójára szerda délután került sor.

A Dunaújvárosi Egyetem is csatlakozott a „Virágos Dunaújvárosért” 2016. évi virágosítás versenyhez. Júliusban az intézmény dolgozói negyvennyolc ládába, közel kétszáz egynyári virágot ültettek el. Nem titkolt cél volt a részvétel mellett a „legszebb virágosított intézményudvar és/vagy homlokzat” cím elnyerése.

A verseny díjátadója 2016. október 25-én szerda délután került megrendezésre a Városháza „C” szárnyának rendezvénytermében.


4_250x250 A díjátadón Cserni Béla, Városüzemeltetési, környezetvédelmi és turisztikai bizottság elnöke köszöntötte a versenyzőket és örömét fejezte ki, hogy ismét sok, a város szépségéért ügyködő lakó és intézményi képviselő jelent meg az eredményhirdetésen. Összesen 69 pályázat került a zsűri elé; a Dunaújvárosi Egyetem a „Legszebb virágosított intézményudvar, homlokzat és előkert” kategóriában nyerte el az első helyezést.A növény és az oklevél mellett egy növényvásárlási utalványt is elhozott az egyetem a díjátadóról.

A versenyzők tehát mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a város tovább szépüljön és az erre járók fejében kialakuló iparvárosi képpel szemben bebizonyítsa, nem egy szürke városról van szó.

IMG_1053  

Eseménynaptár

Hírarchívum

UjSzechenyiTerv

MoMegujul

CimerNFU


TÁMOP-4.2.3-12/1/KONV-2012-0051