archive

JOGI KITÉTELEK

2013. augusztus 27.
Ezen információs portáltartal szerzői joga a Dunújvárosi Főiskolát illeti meg, kivéve azt az esetet, ha egy megjelenített dokumentumban más jogi kitétel van feltüntetve.

Tartalom felhasználása
A szerverünkön megjelenő dokumentumok változtatások nélkül és a forrásra való megfelelő hivatkozással non profit célokra elektronikus formában szabadon másolhatók, terjeszthetők. Minden egyéb felhasználás, másolás a szerzői jog tulajdonosának írásbeli engedélyével lehetséges, amihez a felelős kiadó engedélyét kell kérni.
Engedélykérés a webszerkeszto@mail.duf.hu e-mail címen lehetséges.

Regisztrált felhasználók esetében az „Adatkezelés” alatt leírt szabályokat követjük.

Egyéb kitételek
A portál szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a közölt információk pontosak és aktuálisak legyenek, de nem vállalhatnak felelősséget bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért, illetve olyan az oldalainkon található hivatkozások (link) helyességéért, amelyek nem a saját kezelésében lévő tartalmakra mutatnak.

A Dunaújvárosi Főiskola szerverére történő betörés vagy betörési kísérlet, valamint a szerver és a szolgáltatás működését veszélyeztető szándékos támadás, vagy támadási kísérlet bűncselekménynek minősül, ami a hatályos jogszabályok szerinti eljárást vonja maga után. Egyes tartalmi elemek csak regisztrált felhasználók számára érhetők el. Ezen tartalmakhoz való illetéktelen hozzájutás szintén szakcionálható!

Copyright © - Dunaújvárosi Főiskola - Minden jog fenntartva!
 

Eseménynaptár