archive

Utolsó éves képzés

2013. június 05.

Utolsó éves képzési program

Gazdálkodási és menedzsment BA szakos és Műszaki menedzser BSc szakos hallgatók részére


55_Undergraduates_in_the_libraryAz utolsó éves (Final Year) képzési programot a Dunaújvárosi Főiskola okleveles képzési programjain tanuló, és angol nyelven jól beszélő hallgatók, a Gazdálkodási és menedzsment BA szak valamint a Műszaki menedzser BSc szak hallgatói részére ajánljuk. Ezek a kurzusok azoknak a hallgatóknak kínálnak kiváló tanulmányi lehetőséget, akik az alapos és gyakorlat-központú szakmai tudás, üzleti és menedzsment készségek elsajátítása mellett magabiztos, bármilyen üzleti és munkahelyi szituációban jól alkalmazható angol nyelvtudásra és interkulturális tapasztalatokra szeretnének szert tenni. Természetesen a képzés azoknak a hallgatóknak is remek lehetőség, akik szeretnék megismerni Hollandiát, illetve akik jövőbeni karrierjüket szívesen építenék fel a nemzetközi projektek, munkafeladatok területén.


0354Az utolsó éves képzési programra azok a hallgatók jelentkezhetnek, akik a Dunaújvárosi Főiskola bachelor képzési programján már teljesítették az első 3 tanév (6 szemeszter) valamennyi tanulmányi és vizsgakövetelményét, és akik megfelelő nyelvvizsgabizonyítvánnyal igazolni tudják angol nyelvtudásukat. Azt követően, hogy felvételt nyernek a programra, hallgatók 1 tanévet tanulnak a hollandiai Saxion Alkalmazott Tudományok Egyetemén angol nyelven a szakjuknak megfelelő utolsó éves képzési programon. A hollandiai tanév során az elméleti tantárgyak elsajátításán valamint a gyakorlati projektmunkák elvégzése mellett a hallgatók teljesítik a szakmai gyakorlat követelményeit is egy holland vállalatnál. Diplomamunkájukat angol nyelven készítik el, és védik meg a záróvizsgán, amelyre a Saxion Egyetem és a Dunaújvárosi Főiskola közös záróvizsga bizottsága előtt kerül sor a holland Saxion Egyetemen. A hallgatók a hollandiai egyetemnek benyújtandó diplomamunkájukat kiegészítik egy fejezettel a választott témához kapcsolódó szakirodalomra vonatkozóan, amely fejezetnek a formai és tartalmi követelményeit a Műszaki menedzser BSc szak esetében a Dunaújvárosi Főiskola Vezetés- és Vállalkozástudományi Tanszéke, a Gazdálkodási és menedzsment BA szak esetében pedig a főiskola Közgazdaságtudományi Tanszéke határozza meg. Ezt a kiegészített diplomamunkát köteles a hallgató a képzésért felelős főiskolai tanszéknek benyújtani.


51_Closer_view_to_the_educationA sikeres záróvizsgát követően a hallgatók két oklevelet vehetnek át: a holland Saxion Egyetem bachelor oklevelét valamint a Dunaújvárosi Főiskola bachelor oklevelét.

A Saxion Egyetem utolsó éves képzési programjainak részletes leírása és a programoknak az aktuális tanévben érvényes tandíja angol nyelven itt található meg:

1.Gazdálkodási és menedzsment BA

5080125283_98421b1078_bThe following files can be downloaded regarding the above mentioned study program:


Study guide about the Bachelor_Business_Administration

Course_Guide_for_Business_Planning

Course_Guide_for_Marketing_Communications

Study_guide_final_year_course_Marketing_2011-2012

 
2.Műszaki menedzser BSc

SaxionEnschede07The following files can be downloaded regarding the above mentioned study program:

Factsheets_courses

Final_year_document_Business_Engineering

 

Eseménynaptár