archive

HÍREK

 
 
 
 
 

Zárókonferencia: 2008. május 22. Program


Utolsó futam
Az utolsó két ROP-képzésre elsősorban azokat várjuk, akiknek még egyik félévben sem sikerült bejutni. Részletek

KarrierTenger ÖsztöndíjSzigettel 2008.04.29. kedd, 10:00-15:00-ig. Program

Újabb munkalehetőséget ajánlunk a főiskola hallgatóinak a ROP keretein belül.
Hankook vizit február 27-én. Program
KarrierTea február 26-án. Program

A ROP ingyenes képzések 2008. márciusban startolnak utoljára.  Bővebben
Töretlen az érdeklődés
Közel 400 ROP-oklevelet adott már ki a DF és a "Híd" Egyesület. A munka világához kapcsolódó ingyenes képzések utolsó köre tavasszal indul. Bővebben

KarrierMikulás
A ROP oklevélátadó mellett kedden, 18-án koradélután a tombolás KarrierMikulással és a KarrierKrampusszal is találkozhatsz a csokiszökőkútnál. Bővebben

Karrier programözön
Három napig nincs megállás! AUDI SzakmaiNap nov. 12-én, BOSCH termékbemutató nov. 12-14 között és SzakmaiNap 13-án,  BME állásbörze - látogatás különbusszal 14-én a KarrierIroda szervezésében. Jelentkezz mielőbb, ezért:

Indul a 3. ciklus!
Október 8-tól ismét INGYENES ROP-os képzések a DF és a "HÍD" Egyesület szervezésében. Képzési program

Félévnyitó megbeszélés
A ROP -3.3.1. pályázat projektmenedzsmentje 2007. szeptember 6-án, csütörtökön 14 órai kezdettel, a DF Tanácstermében félévnyitó megbeszélést tart, amelyre a projektben résztvevő partnereket várjuk. A megbeszélésen szó lesz az eddig elvégzett feladatokról, a projekt előrehaladásáról, a projektben történt változásokról, és a 2007/2008 I. félév teendőiről.
 Munkaerő-piaci elvárások felmérése
Szakmai gyakorlatot és álláslehetőségeket kínáló szervezetek, cégek igényeiről, elvárásairól végeznek felméréseket ezen a nyáron hallgatóink. Bővebben

 A 2. képzési ciklus oklevélátadója
Minden kedves résztvevőt sok szeretettel várunk 2007. május 31-én, 15 órára az Informatikai épület tetőterében lévő videokonferencia terembe, az oklevelek átadására.
Aki nem tud jelen lenni, az a későbbiekben a Karrier irodában (F-118/b) veheti át a ROP-oklevelét.

Nem csak végzősöknek, minden érdeklődőt várunk!
KARRIERNAP május 8-án, kedden  9-16 óráig az A-épületben, a Főiskolai Napokkal párhuzamosan.
Program

Karrieriroda avató és oklevélátadás
Az első képzési ciklusban (2007. március-április) résztvevők oklevélátadása április 23-án, hétfőn 15.30-tól az Informatikai épület video-konferenciatermében, a tetőtérben lesz, amelyre a képzéseken részt vett minden kedves hallgatót és előadót szeretettel várunk!
Rövid ünnepségünk után ünnepélyesen is átadjuk a ROP által támogatott új KARRIERIRODÁT, a Főépület földszintjén, F-118.
Azok, akik ünnepségünkön nem tudnak jelen lenni, a későnbbiekben itt vehetik majd át oklevelüket.Cikk

Áprilisban indul a 2. képzési ciklus
Felhívjuk minden kedves hallgató figyelmét, hogy a túljelentkezés miatt a képzéseken előnyben részesítjük a harmad- illetve a negyedéves hallgatókat.
Az alsóbb évfolyamosok csak akkor vehetnek részt a mostani képzéseken, ha lesz fennmaradó hely. Erről mindenkit személyesen értesítünk!
Emellett azok, akik most jelentkeztek a képzésre, és nem tudnak ebben a félévben részt venni, automatikusan bekerülnek a szeptemberben (3. képzési ciklusban) induló képzésekre. A 2. képzési ciklus órarendje

Jelentkezz!
Márciustól ingyenes, a ROP által támogatott képzésekre várjuk a munka világára felkészülni vágyó főiskolai hallgatókat.

 
Kérdőíves felmérés Pusztaszabolcson
A Pusztaszabolcsi Hagyományőrző és Hagyományteremtő Alapítvány a Dunaújvárosi Főiskola hallgatóival közreműködve a pusztaszabolcsi kismamák és a kisgyermekes anyukák körében márciusban átfogó munkaerőpiaci kutatást végeznek. Az így szerzett információkból egy adatbázist készítünk, amivel a női munkavállalóknak és az ide települni kívánó cégeknek kívánunk segítséget nyújtani a munkaerő felvételben.

Kedves Partnerek és Kollégák!

Közeledik a ROP-3.3.1.-05/1.-2006-04-0001/36 számú pályázat elszámolási határideje (január 5.).
Az elszámoláshoz sok dokumentációra és "bizonyítékra" lesz szükségünk, és ezek elkészítéséhez időre, és hatékony együttműködésre van szükség.
A Projekt Előrehaladási Jelentés (PEJ) feltételeinek, munkálatainak egyeztetésére javaslom, hogy 2006. december 7-én 14 órától tartsunk egy teljes partnerséget érintő megbeszélést. A helyszín: a Dunaújvárosi Főiskola tanácsterme (főépület, Rektori Hivatal).

Mint már korábban említettem, december 5-én a VÁTI-nál is lesz egy hasonló egyeztetés, melynek eredményeit 7-én közzéteszem. (Hétfőig még várom e kérdéseket is.)
Az elszámolás fontosságát figyelembe véve kérek mindenkit, hogy lehetőség szerint jöjjön el a megbeszélésre! Emellett kérem, hogy jelezzenek vissza a gajzago@mail.duf.hu e-mail címre a részvétellel kapcsolatban, lehetőleg december 6-ig! (Az üzenetet a Mikulással is küldhetik. :-)
Üdvözlettel: Gajzágó Éva, pályázati szakreferens

Tisztelt Kedvezményezettek!
Tájékoztató rendezvényt tartunk a projektek végrehajtását szabályozó eljárásrendről, a megvalósítási, pénzügyi, ellenőrzési és tájékoztatási kötelezettségekről.
A tájékoztató helyszíne: Székesfehérvár, Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Hosszúsétatér 4-6.
Időpontja: 2006. december 05., 10 óra
 
Előadások témái:
- projekt-megvalósítás
- szerződésmódosítás és bejelentés esetei
- tájékoztatás, nyilvánosság
- monitoring, előrehaladási jelentés
- közbeszerzési tapasztalatok
- módosított pénzügyi eljárásrend, elszámolások

Részvételükre feltétlenül számítunk.
 
Bárdos Emese, programmenedzser
VÁTI Kht. Közép-Dunántúli Regionális Képviselet
8000 Székesfehérvár Távirda u. 2. II/3.
Tel.: 22/511-833 Fax.: 22/511-839 E-mail: ebardos@vati.hu
 

Megkezdődik az adatgyűjtés
A Dunaújvárosi Főiskola kutatói a pályázat kapcsán személyes megkereséssel megkezdte a DF jelenlegi és volt hallgatóinak képesség-, készség- és kompetencia-kutatását, illetve december- januárban felmérést végeznek kb. ezer dunaújvárosi háztartásban.
A háztartásokat felkereső adatgyűjtés tudományos célokat szolgál, a felmérés célja a keletkező hulladékok minőségének és mennyiségének tisztázása a fogyasztási szokások vizsgálatán keresztül. A felmérést végző személyek főiskolai hallgatók, akik személyazonosságukat fényképes kitűzővel és pecsétes megbízólevéllel igazolják.
Kérjük a kedves dunaújvárosi lakosokat, hogy megértéssel fogadják a felmérőket, ezzel is támogatva a DF-en folyó kutatómunkát. A kapott válaszokat a felmérők bizalmasan kezelik, azok személytelenül fognak a jelentésekbe kerülni.
 

Kommunikációs egyeztető megbeszélés
A megbeszélés helyszíne: DF 2. emeleti aula
A megbeszélés időpontja: 2006. november 7. 13:00
A megbeszélés tárgya:  a ROP-3.3.1-05/1.2006-04-0001/36 projekthez kapcsolódó kommunikációs tevékenység
 

2006. október. 12.
Újabb pályázat nyertese a Dunaújvárosi Főiskola:  ROP 2011-ig.
A felsőoktatási intézmények és a helyi szereplők együttműködésének erősítésére a Magyar Terület- és Regionális Fejlesztési Hivatal Regionális Fejlesztés Operatív Program Irányító Hatósága (ROP) által kiírt pályázaton közel hatvan millió forintos támogatást nyert el főpályázóként a DF.
 

 
Tájékoztató a pályázat elnyeréséről, résztvevők megismerkedése, feladatok ismertetése: 2006. szept. 29. (péntek) 13 óra, DF főépület F303-as előadó (Európa terem)

    Eseménynaptár